Alla inlägg under januari 2010

Av WhiteApril - 6 januari 2010 12:01

Expressens hemsida finns ett test på vad man minns av det svenska fotbollsåret. Själv hade jag naturligtvis alla rätt.

Själv minns jag 3 saker mest. En rolig:

Zlatans mål i sista sekunden på Ungern.


2 lite mindre roliga, men lärorika:

  • Danmarksmatcherna i VM-kvalet
  • IFK:s förlust mot AIK.

Men nu börjar ett nytt år och nya chanser finns. En ny allsvenska och ett EM-kval som snart ska lottas.

Av WhiteApril - 5 januari 2010 09:55

  

Läste att hackare hade tagit sig in på det spanska eu ordförandeskapets hemsida! Där hade man lagt in mr Bean som också råkar vara mycket lik den spanske premiärministern. Äntligen har man fått ner det där med eu på sin rätta nivå. Jag har ju tidigare skrivit om hur lik Marve Fleksnes kommissionens ordförande Barroso är och nu får vi in mr Bean också! Hade varit skoj att se vad "Little Brittain-gänget" hade kunnat göra av eu!

Av WhiteApril - 4 januari 2010 17:42

Tyckte ni att det var skit att gå tillbaka till jobbet idag? Nåja, det är bara att bita ihop och kämpa vidare. Jag har i alla fall inte kommit på något bättre sätt att försörja sig på. Passar det inte så är det ju bara att säga upp sig och gå ut i arbetslöshet om det passar bättre, då är man ledig hela dagarna men man har å andra sidan inga pengar heller.

Har man sömnproblem så jobbar man helt enkelt inte tillräckligt hårt. Det är bara att kämpa vidare och ta lite övertidstimmar istället.

Av WhiteApril - 3 januari 2010 18:29

  

Vargen är på tapeten igen. Själv tycker jag att det är vackra djur som har en plats i vårt land. Inte minst för att hålla efter älgar och vildsvin m.m som ställer till många gånger större skada. Jägarlobbyn har väl fått sin vilja fram här. Man kan ju fundera över hur man kan få skjuta ett utrotningshotat djur och man kan fundera över hur man kan skjuta så många djur redan första dagen?

Politikerna tror att de vinner röster men jägarna är inte så många. Jag kan förstå att t ex fårägare är bekymrade över rovdjuren men nöjesjägare! Nöjesjägare är just nöjesjägare. Det här är deras hobby och inget livsnödvändigt. Som tur är så är jägarna inte så många och färre lär de bli eftersom de flesta är pensionärer och dör undan efterhand. Har en känsla av att det är loosers på landsbygden som använder detta som en slags protest.

Lever själv i en del av landet där vildsvin ställer till stor skada, det hade varit bra med lite varg här för att hålla efter dem.

Av WhiteApril - 2 januari 2010 09:41

  

Efter att ha tagit några promenader den senaste tiden kan jag inte låta bli att tycka till om snöröjningen! Hörde att det gäller olika regler i olika kommuner för trottoarerna: I vissa är det kommunens i vissa villaägarnas. I min kommun verkar det som det är ingens ansvar för ingen tar hand om trottoarerna! Vi fotgängare får halka omkring i körbanan och kasta oss upp i snö/ishögarna om det kommer en bil. Allra värst är det i en ganska så brant backe i närheten av mitt hem. Man får nästan krypa ner för den backen för att vara säker på att komma ner med hela ben. Det är nästan så man själv får god lust att ut och skotta andras trottoarer för att vara säker på att komma fram!

Annars anser jag att är det skitväder så ska man stanna inne! En god bok i soffhörnet är det bästa i en sådan situation!

Av WhiteApril - 1 januari 2010 14:34

Läste att lyxkrogarna har det besvärligt!  Man skyller på de dåliga tiderna och svininfluensan(?!)Själv tycker jag inte att det är så konstigt. De få gånger jag varit på sådana inrättningar (när någon annan bjudit) så har jag inte ens blivit mätt! Jag minns särskilt en gång när jag fick kompletteringsäta på hamburgerbaren på vägen hem. Sen ligger många lyxkrogar långt ute någonstans, t ex i en gammal herrgård eller liknande, så man får ta taxi hem! Ytterligare besvär! Nej, tacka vet jag rejäl husmanskost i stora portioner till rimliga priser!

Presentation

Skriver om internationell fotboll, främst tysk och svensk. Finns också på twitter: @123ingela

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards