Alla inlägg den 11 september 2012

Av WhiteApril - 11 september 2012 14:11

Så har vi då fått laguppställningen inför kvällens match:


                Isaksson
Lustig, Granqvist, Olsson, Safari
           Wernbloom – Elm
Larsson, Ibrahimovic, Toivonen
                      Elmander


Själv är jag inte så förtjust i Lustig och Elm som jag anser vara fjollirare, men är glad att Wernbloom är med. I sina värsta stunder är han visserligen Sveriges svar på van Bommel, men hellre det än att springa och gömma sig för bollen som man fick se exempel på under EM. Sen fäller jag inga tårar över att Anders Svensson inte är uttagen. Det är kanske dags att börja fasa ut honom, även om Sverige går till VM lär han inte vara med. Sen hade det varit klädsammare för svensk fotboll om bättre spelare hade petat honom, inte åldern. Men gråter för honom gör jag inte, han är proffs och ska tåla detta.


Mitt tips ikväll: 1-0, tippat med hjärtat


För övrigt spelas det en annan match samtidigt ikväll: Österrike-Tyskland på TV 10. Den kan man ju titta på om man skulle bli förbannad eller tröttna på Sveriges match. För övrigt en inte helt oviktig match för Sverige: Det är extremt viktigt att Tyskland inte tappar poäng mot våra konkurrenter om andraplatsen, Sverige lär inte klara av att själv ta poäng av Tyskland. Sen lär den matchen förmodligen bjuda på bättre fotboll. Tyskland har en del skador, Gomez och Schweinsteiger exempelvis, men är ju alltid sevärda. Spännande att se om de kan gå obesegrade genom VM-kvalet.


 aftonbladet

 expressen

 aftonbladet

expressen


Såg ni förresten U21-lagets seger mot Ukraina igår. Var själv väldigt imponerad av särskilt den första halvleken. De hade allt som ”de stora” inte har: fart, snabba spelomställningar och mod! Nästan lite tyskt faktiskt!



Presentation

Skriver om internationell fotboll, främst tysk och svensk. Finns också på twitter: @123ingela

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards