Alla inlägg under april 2010

Av WhiteApril - 7 april 2010 11:21

   Läser i Svd om kommunernas utspel kring lärarnas arbetstider. Det är rätt! Bara sätt dem i arbete! Det vet väl alla att lärarna bara arbetar ett år sen plockar de fram sina gamla papper för nästa kull. Och deras timmar som de ska göra hemma det är bara strunt! Det sägs ju att lärarna alltid har sina båtar först i sjön och alltid har hus renoverade upp till taknocken. Lärare möter man på Systemet mitt på dan. Nej, vi kan väl välkomna dem till verkligheten som vi andra lever i!

Av WhiteApril - 7 april 2010 10:58

   Blt skriver också i dag om hur dyrt det är att bo, både i villa och hyresrätt. Jag vidhåller att dels ska man rätta sig efter de ekonomiska resurser man har och dels att man kan få ner kostnaderna. Det gör man dels genom att inte bo mitt i de attraktivaste områdena, dels genom att ha en enklare standard. Är man inte miljonär så kan man inte bo som en, så enkelt är det.

Av WhiteApril - 6 april 2010 15:28


Läser i Aftonbladet att många vill bo i hus, men få har råd. Nu gäller det ju att inse verkligheten, har man inga pengar så har man inga pengar! Man måste rätta mun efter matsäck! Vill ha! Det är klart att man vill ha, men har man inga pengar så har man inga pengar! Sen är det ju så att alla vill bo i storstaden där det är dyrt och sen vill alla bo nybyggt och lyxutrustat. Förr köpte folk enklare småhus på landet eller bodde i lägenhet tills de fick en bättre ekonomi. Nu ska alla ha allt direkt. Folk vill flytta direkt hemifrån föräldrarna till en stor villa!   Nej verklighetsinsikt, mina vänner!

Av WhiteApril - 4 april 2010 16:30

  

Enligt en artikel i Svd har en amerikansk politiker startat en annonskampanj mot att bära byxor med sk "häng". I forntiden kallades detta "Gällivarehäng". Vad just Gällivare hade med detta att göra vet jag inte.

 Jag har lagt märke till att byxorna hänger längre och längre ner, numera ofta nedanför skinkan så hela rumpan syns. Hur de får byxorna att sitta uppe är en gåta för mig.

I Svds artikeln nämns att bruket att bära byxorna på detta sätt härstammar från fängelsekulturen och markerar att man är en farlig person som kräver respekt. En annan faktor är att man får chansen att visa sina dyra märkeskalsonger som allt yngre pojkar kräver att få bära.

Hur som helst så är det ett ofog som måste stoppas. Så snuskigt och äckligt! Underkläderna visar man inte för främlingar! Fryser de inte om rumpan mitt i vintern. Vill också tillägga att en ordentligt uppfostrad tonårsflicka i min närhet tycker att det är "jätteäckligt". Om flickorna tycker det är äckligt så kanske man kan få killarna att dra upp byxorna, eller?

Av WhiteApril - 2 april 2010 17:29

   Läser i DN att en ö som varit omstridd av Indien och Bangladesh har försvunnit.  Tack vare växthuseffekten har vattennivån stigit och ön har helt enkelt sjunkit i havet. Det löser sig sa han som sket i vasken. Det mesta löser sig av sig självt om man helt enkelt ger det lite tid. 

Presentation

Skriver om internationell fotboll, främst tysk och svensk. Finns också på twitter: @123ingela

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards