Alla inlägg under oktober 2009

Av WhiteApril - 15 oktober 2009 10:16

  

Hörde idag att förre justitieministern Bodström har blivit invald i kyrkofullmäktige! Detta kommer då ovanpå alla hans andra uppdrag i riksdag och på andra ställen: I rättegångar och som författare, styrelseledamot. Han lär ha sagt att riksdagsjobbet tar högst 10-15 timmar per vecka. Då kan jag bara säga att då gör han det inte ordentligt! Detta är ett typiskt tecken på att han tycker att det är skittråkigt och tar alla chanser att smita därifrån. Det allra bästa för hon vore då att söka sig något annat att göra: Tex satsa på advokatjobbet. Men då mister han ju riksdagsmannalönen och trots att han tjänar mycket på annat håll så säger man ju att:"Mycket vill ha mer"! Ju mer man har destu mera vill man ha ytterligare! Dessutom är han en sån karriärist så han känner att han måste ha riksdagen som skyltfönster och visa upp sig. Mona sitter ju inte kvar som partiledare för evigt!

För att vara helt rättvis så ska jag ju också säga att Bodström inte är helt ensam om att göra så här, det finns politiker i andra partier också, även i alliansen. Ni politiker kanske ska tänka över vad ni vill syssla med egentligen!

Av WhiteApril - 13 oktober 2009 15:18

  

Läste att de trendigaste jeanstillverkarna råder sina kunder att inte tvätta sina nya jeans på minst ett halvår! Så äckligt! Det kanske skulle gå med mig, jag som är så otroligt ordentlig och aldrig spiller och tvättar mig varenda dag men hur många är som jag? Någonstans är det ett feltänk när man inte får tvätta sina kläder! Renlighet är faktiskt viktigare än exakt rätt färg och passform. Snart sprider de väl klädlöss också! Tänk på detta nästa gång ni ser de riktigt trendkänsliga i sina jeans: Undrar när de tvättade dem senast! Äckelpäckel!!

Av WhiteApril - 11 oktober 2009 12:31

  

Dagen efter den hemska kvällen i Köpenhamn måste man trots allt försöka se framåt och se vad som kan göras framöver. Analysen är solklar: Lagerbäck måste gå!!! Vi har en av världens bästa spelare och går ändå inte till VM!! Och flera andra mycket bra spelare, Henke är fortfarande bra t ex. Visst kan man diskutera enskilda spelare som t ex Rasmus Elm (har aldrig förstått Kalmars storhet) men på det hela tycker jag att spelarmaterialet är bra. DÅ MÅSTE DET VARA FÖRBUNDSKAPTENENS FEL!!! Lagerbäck måste gå, ju fortare destu bättre!!! Har i ögonblicket ingen given efterträdare, men helst inte Svennis. Nu är det ju herrlaget och inte damlaget så det kanske skulle funka men den mediacirkus som följer med honom vill vi ju inte ha.. Arbetet att ta fram en ny förbundskapten har säkert säkert startat redan innan gårdagens match. Kanske presenteras ett nytt namn redan idag, eller i alla fall snart.

Av WhiteApril - 9 oktober 2009 18:38

Läste att en busschaufför i Timrå suttit och SMS:at under färd! Se här! Hur puckad får man vara egentligen?! Även om han skiter i alla andra så borde han bry sig om sin egen säkerhet i alla fall. Det finns bara en sak ´för arbetsgivaren att göra med en som bryter något så fruktansvärt mot alla bestämmelser: Avsked! Dessa ska man göra processen kort med och inte lägga fingrarna emellan!



Av WhiteApril - 8 oktober 2009 13:06

  

Årets nobelpris i litteratur går till Herta Müller. Har aldrig någonsin hört talas om denna människa, har inte läst en rad av henne. Inte för att jag väntat mig att Liza Marklund eller Jan Guillou skulle få priset, men någon gång skulle det vara roligt med en författare jag läst för en gångs skull.

Den här gången var återigen Gert Fylking med och satte färg på evenemanget och skrek äntligen redan när Peter Englund kom ut genom dörren. Vet inte om han hade den rosa overallen men Akademin kan behöva lite distans till sig själv.

Av WhiteApril - 7 oktober 2009 11:30

  

Så på lördag är det dags för Danmarks match igen och Zlatan har redan börjat ladda upp med lite gliringar!

Ni minns väl sist vi mötte Danmark i Köpenhamn! Vilken pärla till underhållning. Många mål, snygga mål, spännande och dessutom en skandal på slutet!

Jag hoppas att någon ser till att den där dansken som ingrep genom att hoppa in på plan är med nu också! Är han avstängd får vi hjälpa honom att klä ut sig. Har han svårt med transport så får vi skjutsa honom. Och diskret ställa in en back öl i baksätet så att han är riktigt laddad när han kommer fram! Sen kanske någon kan se till så att han springer in på planen igen!

Av WhiteApril - 6 oktober 2009 17:21

Här kan ni gå in och testa er själva på DN:s nutidstest för högstadieelever.

Mr Viktig gjorde själv testet för en stund sedan och hade naturligtvis alla rätt! Det är skönt att veta att man hänger med.

Av WhiteApril - 5 oktober 2009 17:49

  

Läste att skånskan hamnat på UNESCOs lista över utrotningshotade språk(?)!

Hur kan det vara utrotningshotat? Jag bara undrar! Skåningarna finns ju överallt och pratar sin skånska, nu har vi ju Anna Anka också ovanpå alla andra. Zlatan och migrationsminister Billström och alla andra skåningar. Jag skulle gissa att de är minst en miljon. Någon måste ha fått något mycket fel någonstans.

Presentation

Skriver om internationell fotboll, främst tysk och svensk. Finns också på twitter: @123ingela

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards