Alla inlägg den 22 augusti 2011

Av WhiteApril - 22 augusti 2011 13:00

  Har läst boken Ljust och fräscht av Henrik Schyffert och Fredrik Lindström. Måste säga att jag inte skrattat så gott åt en bok på länge. Författarna plockar ner den ängsligt skitnödiga inredningsboomen på jorden och boken är full av träffsäkra kommentarer. Dessutom är den full av bilder och texter ur t ex inredningstidningar och villaannonser som publicerats på fullt allvar men som i detta sammanhang blir så roliga.

Vill också påminna och "teppanyakihällsartikeln" i DN. Dess tramsighet håller i sig och blir bara ännu roligare efter att ha läst boken. Till paret i artikeln vill jag bara säga: Skaffa er ett liv, skaffa barn! Blir det inga barn, skaffa hund eller katt! Då får ni se hur lätt det blir att hålla en våning i det skicket och bäst av allt ni får något riktigt och viktigt att tänka på och ni slipper vara undersysselsatta!!!

– Vi visste precis vad vi ville ha den här gången. Stora öppna ytor med kök och öppen spis centralt placerade, många ljusinsläpp och terrass i söderläge. Men det tog nästan två år att hitta det perfekta objektet, berättar Nina.

Så pretentiöst det låter!

Boken plockar effektivt ner sådana klyschor!

Ovido - Quiz & Flashcards