Alla inlägg under december 2009

Av WhiteApril - 13 december 2009 17:59

Läste att musikerna och livebolagen har ökat sina intäkter de senaste åren medan skivbolagens har minskat. Fildelningen har alltså gynnat de artister som ger sig ut för att möta sin publik medan mellanhanden skivbolagen inte längre behövs. Och det är väl inte helt fel?!. Att skivbolagen inte längre behövs är väl inget att gråta för, så är det när marknaden förändras. När grammofonen uppfanns så försvann marknaden för självspelande pianon, ingen sörjer väl det idag? Så är det och bara att låta tiden ha sin gång. Idag kan också okända artister som inte lyckats få skivkontrakt en chans att få en publik och nå ut via nätet och det är väl bra.

Idag går det inte heller för en artist att göra en platta vartannat, vart tredje år med en kortare turné och sen sitta sysslolös och få tid för droger och annat djävulskap. Det går inte idag utan det gäller att ständigt ge sig ut och möta publiken! Nej det är bara bra att de är sysselsatta och får en chans att glädja destu fler!

Av WhiteApril - 10 december 2009 18:05

  

Jaha så var det Nobelceremoni igen och de ser ju inte så glada ut på bilderna. Lite bättre var det i verkligheten men inte så mycket. Det var en operasångerska som skrek så förskräckligt så jag fick ont i öronen. Rätt trist faktiskt även om man som jag är intresserad av vetenskap. Det borde finnas något sätt att göra det lite lättare att hålla sig vaken. Kan man inte överge den där klassiska musiken t ex? Lite roligare brukar sändningen från festen vara, får väl hoppas på det. Dock har jag aldrig hört talas om något fylleslagsmål där. Hade varit uppiggande annars. Har läst att det inte är omöjligt att planka in. Det hade ju varit något att ta sig in och frottera sig med kungligheter, vetenskapsmän och ministrar.

Av WhiteApril - 8 december 2009 11:22

  

Så är då vår kära Anka på tapeten igen! Paul ska tydligen ha lämnat in skilsmässoansökan! Nåja, jag tror inte att det går någon större nöd på henne, hon gråter väl hela vägen till banken som man brukar säga. Där hon räknar alla sina pengar! Jag tycker att hon har hävt ur sig en massa dumheter men har aldrig tagit det på allvar, det var en affärsidé. Ett sätt att bli känd och att tjäna pengar.

Verkar som om Paul inte kunde acceptera att frun kom i rampljuset. Han har rimligtvis sina bästa år bakom sig och borde vara glad att Anna har börjat dra in pengar till hushållet! Bättre ett fruntimmer som arbetar än ett som bara går där som ett j-a husdjur!

Av WhiteApril - 6 december 2009 13:41

  

Tänker inte rota i detaljerna i den senaste skandalen. Kan bara konstatera att det liksom blir lite extra pikant när vissa blir påkomna i vissa situationer. Jag bryr mig inte om ifall han så har 100 älskarinnor poängen är att han har gett sken av att inte alls vara sådan utan istället extremt korrekt. Det blir nästan lika pikant som när den österrikiske extremhögerledaren Jörg Haider körde ihjäl sig berusad på väg hem från bögklubben.

Av WhiteApril - 5 december 2009 12:26

  

Så har det varit lottning till VM i fotboll och Sverige är ju inte med. Vissa lag kaxar sig redan. Italien talar redan om att det kan bli tufft i kvartsfinalen! Det gäller ju att ta sig dit också!  Nu brukar det ju gå bra för Italien. På något vis brukar de halka sig fram. Via straffmål på övertid och liknande så är de till slut i final utan att någon begriper hur det gått till.

Sverige är ju inte med och förutom 94 så brukar de ju bli utslagna rätt så omgående i alla fall. Vi får titta och lära av andra nationer istället.

Av WhiteApril - 3 december 2009 11:05

  

Läste att det är flera av Ullaredsbesökarna som porträtteras i TV som känner sig illa behandlade av kanal5. Men herregud! Det vet man väl hur TV gör! De klipper och filmar och sätter ihop som de vill.  Den som sig i leken ger får leken tåla! Själv skulle jag aldrig vilja ha något med TV att göra!

Av WhiteApril - 1 december 2009 11:34

  

Läste att Ullareds-Morgan varit på vift. Vem bryr sig? Nu har han tydligen festat runt på Ålandsfärjan och blivit bjudet både här och där på det ena och det andra. Jag säger bara: Njut av stunden snart är dina 15 minuter i rampljuset över! Minns att Tönt-Tore i FC Z blev nerringd av tjejer när han berättade att han saknade flickvän. Vad gör han idag? Ingen bryr sig!


Presentation

Skriver om internationell fotboll, främst tysk och svensk. Finns också på twitter: @123ingela

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards