Alla inlägg under november 2009

Av WhiteApril - 8 november 2009 09:57

   Läser att ishockeyspelare och andra försööker ta sig förbi i vaccineringskön. Mr Viktig, som tycker om att eva farligt, tänker inte vaccinera sig själv och förvånas över hysterin. Det senaste är att ett antal politiker försöker ta sig förbi. Någon måste kunna fatta beslut säger man. Min långa erfarenhet från arbetslivet säger mig att de allra viktigaste personerna är receptionisten och vaktmästaren. Utan dessa står det stilla, ingenting fungerar. Däremot har jag varit med om att en VD bytts ut under dagen och allt fungerar som vanligt. Verkar som om några har en otroligt överdriven uppfattning om sin egen betydelse.

Av WhiteApril - 6 november 2009 11:38

  

Återigen ett exempel på att folk tror att de har rätt att göra vad som helst. Och det har de bara rätt till! <läste om några älgjägare i Blekinge som anklagar skärmflygare för att skrämma deras älgar.Se här. Deras älgar? Vem äger älgarna? Jag trodde de levde sitt fria liv i skogarna och gick vart de ville. Jägarna verkar tro att djuren är till för deras skull. Det är trots allt nöjesjakt det är frågan om. Nöje, dvs det är inte livsviktigt. Man kan inte begära att alla andra och alla djur bara ska foga sig och att allt kretsar kring älgjakten.

Det är väl mycket som kan skrämma en älg: vindens lek med några löv, en bil på avstånd....

Av WhiteApril - 5 november 2009 09:54

  

Läste att en liten tamkanin som vistades i en trädgård blivit upppäten av en havsörn. Se här.

Detta tog tydligen familjen mycket hårt och de polisanmälde havsörnen!

Herregud, vad har man för förväntningar! Finns det havsörn i området kanske man inte ska förvara sina kaniner så att örnarna kommer åt dem! Sätt tak på buren, t ex!

Vad hade de tänkt sig att polisen skulle göra? Om de mot förmodan skulle kunna lokalisera rätt örn, skulle den dömas i domstol då eller? Och böta med böter som lämnas i fisk kanske...

Folk är knepiga.

Av WhiteApril - 5 november 2009 09:47

  

Så var det klart med ny förbundskapten! Den sedan tidigare tippade Erik Hamrén går nu in som förbundskapten. Vet inte så himla mycket om honom men det verkar ju vara en trevlig kille som har bra hand med media. Och det är ju inte oviktigt. Tyvärr tror jag inte att det blir så stor förnyelse fotbollsmässigt. Själv hade jag föredragit en utländsk tränare som kunde komma med nya impulser. Gärna en yngre person också. Men det kanske blir bra det här. Vi hoppas det.

Av WhiteApril - 3 november 2009 10:47

  

Läste att ständigt skadade Peter Forsberg är aktuell för Tre Kronor igen och att han funderar på vilken klubb han ska spela i framöver.

Är han verkligen något att satsa på?! Hur många matcher har han gjort de senaste åren? Jag bara frågar. Han spelar en eller två matcher sen är han skadad igen. Ge upp! När man kommer upp i hans ålder är det lika bra att tänka på något annat. När han blir skadad gång på gång är det ett tecken från kroppen att den är slut. Sen kanske han kan göra en eller kanske två kanonmatcher och verkligen platsa i Tre Kronor men sen är han ju skadad igen. Lika bra att låta ungdomarna få en chans och bli lösningar för framtiden!

Av WhiteApril - 2 november 2009 17:45

  

Läste idag om en herre som köpt husvagn. Nu när hösten kommer så upptäckte han att han kanske behövde en uppställningsplats att ställa den på. Han hade fått böter när han stått för länge på en parkeringsplats. Han kontaktade därför tidningen för att klaga på kommunen som inte anordnade en uppställningsplats för husvagnar. På kommunen svor man sig fri och menade att förútom att det inte fanns några så stora ytor tllgängliga så var det inte en kommunal angelägenhet: Man får helt enkelt inte konkurrera med privata näringsidkare.

Är inte detta typiskt! Handfallna, vuxna människor som tycker att kommunen ska ta hand om dem i alla lägen! Till och med ordna uppställning för husvagnar! Detta skulle han väl ha tänkt på innan! Jag har också släktingar som har husvagn och de har minsann ordnat detta hos företagare och bönder och andra. Var inte så handfallna, lite klarar ni väl själva.

Presentation

Skriver om internationell fotboll, främst tysk och svensk. Finns också på twitter: @123ingela

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards